Kategóriák
Önfejlesztés

Levél Garciának

Elbert Hubbard két magazinnak volt a kiadója. A Levél Garciának minden idők legtöbbször kiadott cikke lett.

Garcia tábornok balra, Rowan jobbra

1899-ben egy hőstett dicséreteként írta meg ezt a rövid esszét. Akkora sikere lett, hogy hamarosan éjjel-nappal csak ezt nyomtatták a nyomdagépei. Ő volt legjobban meglepve hogy hirtelen mekkora sikere lett cikkének. A New York Central Railroad vasúttársaság 1 millió+ példányt kért a műből, minden dolgozójának. Továbbá az amerikai cserkészek mindegyike is kapott egy példányt.

Fordítás után az orosz állami vasút is rendelt minden dolgozójának egy példányt, majd az épp akkor dúló orosz-japán háborúban a japánok ellen harcoló orosz katonáknak is kötelező felszerelésévé vált.

Hadifoglyoknál talált példányokból készült a japán fordítás és hamarosan a japán kormány minden tagjának kötelező olvasmányává vált. Az I. világháborúban az esszét minden amerikai tengerész is kézhez kapta.

Valószínűleg ez a világ legtöbb példányban kiadott esszéje. Mára ez a szám bőven 100 millió fölött van…

Kategóriák
1 perc MLM+

Megmutatom, ha megmutatod

Nem, nem azt akarom elmesélni, milyen tapasztalatokat szereztem Csillával az óvodában, ez most nem erről szól!
Komolyra fordítva a szót…

Kategóriák
Önfejlesztés

“Fortélyos félelem igazgat…”

A hálózatépítők körüli sötétségben, ahova a szakma tábortüzeinek fénye már nem hatol el, ott ólálkodik körülöttünk egy rémség.
Egy gonosz szörnyeteg, az álmaink rejtőzködő gyilkosa. Ez a borzalmas fenevad több hálózatépítő bukását okozta, mint bármi más a nagyvilágban.
Végre lelkesnek és motiváltnak érzed magad, erre ő lecsap a semmiből és lemészárolja a sikered minden esélyét.
Nincs még egy ilyen veszélyes fenevad, ami ennyit ártana az embernek.

Kategóriák
1 perc MLM+

Vezzess, hogy követhessenek!

Az emberek olyan vezetőt akarnak követni, akiről elhiszik, hogy tudja, hova akar menni.

Képzeld el, hogy repülőgépen ültök a szeretteiddel és a legjobb barátaiddal. Épp most indulnátok életetek legfantasztikusabb nyaralására. A gép már a kifutón áll, a motorok pörögnek, de az idő csak múlik és ti csak álltok egyhelyben.

Kategóriák
Önfejlesztés

Miért nem tudsz eladni?

Persze most jön az “itt nem kell eladni, itt csak megosztjuk az információt” szlogen, de ezt hagyjuk inkább a sikertelen hálózatépítők pszichéjét ápolni hivatott csoportterápiás ülésekre. Kezdőként éveken át szenvedtem a network marketingben a “megosztással”, miközben nem kerestem szinte semmi pénzt.

Kategóriák
1 perc MLM+ Önfejlesztés

Az aranyláz-körhinta

Ez egy fontos figyelmeztetés!
Azért van, hogy Te elkerüld azt a csapdát, amibe annyi sok embert láttam beleesni a hálózatépítés során. Nagyon sok embert láttam elveszni a 30 éves MLM karrierem során, amikor elkapta őket az “aranyláz-körhinta”, a “fényesen csillogó forgó csoda” szindróma.

Kategóriák
Training

A koronavírus járvány megváltoztatta a hálózatépítés játékszabályait

Legalábbis rövid távon…
Évtizedes hálózatépítési tapasztalat szerint az igazi növekedés csakis a személyes találkozókon keresztül érhető el. Most mégis arra kényszerülünk, hogy áttérjünk az online webináros toborzásra. Minden éremnek 2 oldala van, ennek is:

Kategóriák
Önfejlesztés

Miért nem lesz milliomos a legtöbb emberből?

2 egyszerű oka van. Ez most nem azoknak szól, akik soha nem is hitték, hogy nekik ez reális opció lenne…
Azoknak szól, akik ambiciózus, vállalkozó szellemű, tenni akaró emberek. Hiába az erős vágy, a többség mégis elbukik. Ez azért szomorú, mert szilárd meggyőződésem, hogy sokkal több embernek sikerülhetne. De 30 év tapasztalata ezt mutatja, ami van…

Kategóriák
Önfejlesztés

Mi okozza a stresszt, a félelmet , a szenvedést?

Minden szenvedés alapja egyszerűen az, hogy nem fogadjuk el a valóságot. Úgy is fogalmazhatom: mások az elvárásaink, mint amit a valóság nyújt. 30+ év vállalkozói tapasztalattal egyértelműen kijelenthetem, hogy az életben minden értékesért KAPTATNI KELL! Gondolj csak bele!

Kategóriák
Önfejlesztés

A vetés és aratás törvénye

Jim Rohn a valaha élt egyik legsikeresebb MLM-hálózatépítő és legendás tréner volt. Ez az egyszerű történet mindegyikünk számára hasznos tanulságokat nyújt, hogy a saját utunkat járva helyesen lássuk a folyamatokat és a tennivalókat.