Mi okozza a stresszt, a félelmet , a szenvedést?

Minden szenvedés alapja egyszerűen az, hogy nem fogadjuk el a valóságot. Úgy is fogalmazhatom: mások az elvárásaink, mint amit a valóság nyújt. 30+ év vállalkozói tapasztalattal egyértelműen kijelenthetem, hogy az életben minden értékesért KAPTATNI KELL! Gondolj csak bele!

Pl. ha van gyereked…

Szülőnek lenni csodálatos és értékes dolog. Ugyanakkor a gyereknevelés folyamatos hegymeneti küzdelem. Ahogy nőnek a gyerekek, egyre komolyabb kihívásokkal szembesülünk és folyamatosan fejlesztenünk kell a szülői képességeinket is.

Pl. a fitnesz

Kétségtelen, hogy jó dolog fitten és egészségesen élni. Komoly erőfeszítéssel felküzdjük magunkat egy szintre, de ha elkezdünk lazítani, ha kihagyunk 1-2 hetet, máris elkezdődik a leépülés, mintha csúsznánk hátra felé az emelkedőn.

Pl. a kapcsolataink

Ha kezded elhanyagolni a párkapcsolatodat, a dolgok is kezdenek rosszabbra fordulni. Folyamatosan dolgozni kell a kapcsolat javításán.

Ha az élet így működik, akkor – most figyelj:

Ugyanez a helyzet a hálózatépítésben is!

A sikeres vezető hálózatépítők csodálatos és értékes életet élnek. Ha pl. egy-egy hetet együtt tölthetnél egy sikeres hálózatépítővel, egy sztárügyvéddel vagy egy jól menő orvossal, akik mindhárman kb. ugyanannyi pénzt keresnek havonta, és választhatnál, az emberek 90%-a a hálózatépítő életstílusát szeretné magának. Az a fajta szabadság, amit ebben az iparágban elérhetünk, egyszerűen nem létezik sehol máshol!
De ne engedjük magunkat megtéveszteni…

Nem számít, mekkora hálózatunk van, mindig lesznek előttünk újabb kihívások, mindig hegynek fel kaptatunk. Bizonyos értelemben a hálózatunk hasonlít a gyerekünkre: minél nagyobbra nő, annál nagyobb kihívások elé állít bennünket.

30 év hálózatépítés és sok-sok ezer csapattag csodálatos életet biztosított számunkra. De nem volt olyan hónap, amikor valamilyen kihívással, megoldandó feladattal ne találkoztunk volna.  És azt is tudom, hogy bármely nagy vállalkozást megnéznénk (ide értve akármelyik nagy MLM-céget is), minél nagyobbak, annál nagyobbak az ő kihívásaik is!

Ne azt kívánd, hogy lejtsen a pálya, hiszen te nem lefelé, hanem felfelé törekszel! Ne sírjunk, ne panaszkodjunk, amiért nőnek a kihívások. Hagyjuk ezt meg a lecsúszni vágyóknak… Ha el akarjuk kerülni a stresszt, a félelmet, a szenvedést, egyszerűen fogadjuk el, hogy a pálya mindig KAPTATÓ. A kihívásokban egyetlen dolog biztos… Mindig jönnek újabbak!

Hogyan álljunk a kihívások elé? Elfogadom a kihívásokat, mert ezek biztosítják az életszínvonalam fenntarthatóságát. Hálás vagyok a növekvő csapatomnak, mert így egyre NAGYOBB kihívásokat győzhetek le. A győzelmektől pedig egyre jobbá válok én magam is.

Mit kívánjak neked erre az évre?

Nőjön elég nagyra a csapatod, hogy igazi ÓRIÁS kihívásaid legyenek! Mert az így elnyert szabadság és életszínvonal milliószor jobban megéri tovább kaptatni!