GY.I.K.

Gyakran Ismétlődő Kérdések:

Megnézhetem a kínálatot?

dreamtripsoldalIgen, ha a meghívód megmutatja a saját utazási portálját. Az áraink nem nyilvánosak, mert a hotelek és a légitársaságok ezeket csak nekünk biztosítják. Üzleti okból nem engedik, hogy kívülállóknak is kiadjuk a kedvezmények mértékét. Te sem adsz minden vásárlódnak maximális kedvezményt…

Hány főre voantkozik a klubtagság?

A regisztrált klubtag + ahányan beférnek vele egy hajókabinba.

Hogyan lehet csatlakozni és milyen pénznemben lehet fizetni?

payoneer_cardInterneten, Visa, American Express vagy MasterCard kártyával. bármilyen valutában, de az elszámolás USA-dollárban történik. Gyors, biztonságos, olcsó megoldás.

Mi van, ha meggondoltam magam?

Az első 14 nap próbaidőnek minősül. Ha ezalatt meggondolnád magad, az Incruises a teljes befizetett összeget visszautalja. Ezután is bármikor meggondolhatod magad és egyetlen e-mail elküldésével, minden további kötelezettség nélkül kiléphetsz a klubból. Ilyenkor azonban a fel nem használt (le nem nyaralt) klubtagsági díjakat nem térítik vissza. Menjetek el egy hajóútra és akkor amúgy sem akarsz majd kilépni!

A központ látogatható, szeretettel látnak minden érdeklődőt. Az ügyfélszolgálat elérhetőségeit megtalálod a Kontakt menüben.

Milyen a jutalék kifizetési (kompenzációs) rendszer?

Nagyon egyszerű, hagyományos, frontvonalas rendszer. Az üzleti partner tetszőleges számú vonalat indíthat. Új csatlakozók kizárólag a már meglévő klubtagokhoz kapcsolódhatnak. Kifizetések korlátlan mélységig, nincs leválás, nem nullázódik havonta, nincs kötelező vásárlás. Helyette van valódi együttműködés és a csapatszellem. Részletes kompenzációs terv a Letöltések oldalunkon.

Mekkora hálózat kell, hogy keressek havi 1000/5000/10000$-t?

Az Incruises illegális piramis- vagy pilótajáték?

Nem. A csatlakozók akkor is jól járnak, ha egyetlen új embert sem ajánlanak. Mások csatlakoztatásától függetlenül is megéri a hálózat tagjának lenni. Akkor is érdemes használni és másoknak ajánlani a terméket, ha eltekintünk az üzlettől. A termék egy klubtagság, amely korlátlan számú, nagyon kedvezményes luxusnyaralást biztosít a világ szinte minden óceánjáró luxushajóján az egész családodnak és a barátaidnak. Struktúrafelépítésünk kinézetében hasonló minden szervezethez (a honvédségtől az iskolákon át a több személyt foglalkoztató összes munkahelyig), azaz piramis formájú, ezért néhányan esetleg összetéveszthetik ezt a legális hálózati értékesítést egy illegális törvénytelen üzlettel.

Miért választotta az Incruises a network marketinget?

Költséghatékonyság és az utazóközönség megváltozott szokásai miatt. Egyre kevesebben járnak utazási irodákba. Az emberek inkább interneten foglalnak utazásokat, megnézve  a helyszínekről közzétett képeket és véleményeket. A ma legaktívabb többség egyre kevesebbmlm_software időt tölt a televízió előtt és egyre többet a számítógép előtt. Az Incruises időben felismerte ezt a trendet és a leghatékonyabb módszert választotta.

Ha további kérdésed van, kérlek nézz körül a többi GY.I.K. oldalunkon és ha ott sem kapsz választ, akkor lépj kapcsolatba velünk jobbra lent vagy a Kontakt oldalunkon keresztül, hogy mielőbb válaszolhassunk!