GY.I.K.

Gyakran Ismétlődő Kérdések:

Megnézhetem a kínálatot?

dreamtripsoldalIgen, ha a meghívód megmutatja a saját utazási portálját. Az áraink nem nyilvánosak, mert a hotelek és a légitársaságok ezeket csak nekünk biztosítják. Üzleti okból nem engedik, hogy kívülállóknak is kiadjuk a kedvezmények mértékét. Te sem adsz minden vásárlódnak maximális kedvezményt…

Milyenek a DreamTripek?

Élményekkel telik. Tematikusak. Vidámak és izgalmasak. Pl. ilyenek:


Nézd meg, miket élnek át klubtagjaink az Élménytár aloldalunkon vagy a acebook oldalunkon.

Miben egyedi a DreamTrips?

wtaNagyon magas szinvonalú kiszolgálás, ÁlomUtazások (DreamTrips) + saját utazási iroda (Rovia). Felelősségvállalás = elégedett ügyfelek. A DreamTrips kipróbálók 92%-a folyamatosan klubtagunk marad a 2005-ös indulás óta mérve! Piacvezető. Nemzetközi szakmai elismeréseink évről-évre szaporodnak. A legjobb meghirdetett internetes árajánlatoknál is kedvezőbb, máshol elérhetetlen utazási kedvezmények.

Hogyan tud a DreamTrips ilyen kedvező árú utakat kínálni?

Közvetlenül a forrástól  vásárol nagy tételben + előre fizet. Így lehet a legjobb árat elérni. Az Álomvakációk (DreamTrips) szolgáltatáscsomag kizárólag klubtagjaink részére elérhető. A klubtagság ad lehetőséget, hogy mindenkinél kedvezőbb árakon tudjunk utazni.

Mi az a DreamTrips Signature, mint termék?

Egész családra vonatkozó klubtagság. A klubtagjaink hihetetlenül kedvező árakon pihenhetnek a világ legszebb luxusszállodáiban barátaikkal együtt. A tagdíj 100%-ban lenyaralható! (Részletes tájékoztató itt):

Hozzáférés: DreamTrips, DreamDays/DreamNights, VolunTours
• DreamTrips extrák, pl. repülőtéri transzfer, hosztesz, kirándulások és programok
• DreamTrips Rewards jutalomprogram
• RateShrinker
• Exkluzív, egész-éves utazási ajánlatok
• Repülő balesetbiztosítás 200.000$-ig
• DreamTrips Exkluzív ajánlatok
• DreamTrips concierge service

• +Exkluzív, “csak Platinum DreamTrips” utazások
• 7 napos elsőbbségi foglalás minden DreamTrips-hez
• Szoba upgrade
• Korai/késői be/kijelentkezésKülönleges ajándékok, pl. “Költsd el nálunk!”-hotel keret, + belépők, +jegyek, + kedvezmények, +síbérlet, +kulináris élmények, stb.

299.99$ induló klubtagsági díj + 49.99$/hó klubtagsági díj

Árgarancia van! Ha máshol olcsóbban megtalálod ugyanazt, mi ingyen neked adjuk azt az üdülést!

Kire vonatkozik a klubtagság és a kedvezmény?

A regisztrált klubtag + párja + az összes gyerekük 25 év alatt. Nem kötelező együtt utazni, mindenki külön-külön is használhatja  a klub szolgáltatásait kedvezményesen.

Hogyan lehet csatlakozni és milyen pénznemben lehet fizetni?

payoneer_cardInterneten, Visa, American Express vagy MasterCard kártyával. bármilyen valutában, de az elszámolás USA-dollárban történik. Gyors, biztonságos, olcsó megoldás.

Mi van, ha meggondoltam magam?

Az első 14 nap próbaidőnek minősül. Ha ezalatt meggondolnád magad, a WorldVentures a teljes befizetett összeget visszautalja. Ezután is bármikor meggondolhatod magad és egyetlen e-mail elküldésével, minden további kötelezettség nélkül kiléphetsz a klubból. Ilyenkor azonban a fel nem használt (le nem nyaralt) klubtagsági díjakat nem térítik vissza. Menjetek el DreamTrip-re és akkor amúgy sem akarsz majd kilépni!

Hol lehet utánanézni a WorldVentures-nek?

headofficeAz interneten rengeteg adatot találsz (fórumok, Google,  YouTube, stb.) A vállalat székháza ez a 10,000 m2-es irodaépület. Cím: 5100 Tennyson Pkwy, Plano, TX 75024. Tel: 1-(972) 805-5100.

A központ látogatható, szeretettel látnak minden érdeklődőt. Az ügyfélszolgálat elérhetőségeit megtalálod a Kontakt menüben.

Milyen a jutalék kifizetési (kompenzációs) rendszer?

Szabadon folyó dupla egyvonalas rendszer. A képviselő egyszerre egyetlen csapatot épít. Új csatlakozók kizárólag a már meglévő klubtagokhoz kapcsolódhatnak. Kifizetés korlátlan mélységig, nincs leválás, nem nullázódik havonta, nincs kötelező vásárlás. Helyette van valódi együttműködés és a csapatszellem. Részletes kompenzációs terv a Letöltések oldalunkon.

Mekkora hálózat kell, hogy keressek havi 1000/5000/10000$-t?

Íme egy hozzávetőleges, tapasztalati értékeken alapuló táblázat:
earning
Bal oldalon a “Goal” (=Cél) oszlopban láthatod a havi megcélzott jövedelmeket. A “Residual”  alatt azt, hogy hány Gold ill. Platina legyen oldalanként a célzott passzív jövedelemhez. A “Weekly” alatt azt, hogy heti hány új csatlakozó kell oldalanként a célzott összjövedelemhez. A Residual és a Weekly külön-külön is alkalmas a célzott jövedelem elérésére, de a kétfajta jövedelem természetesen összeadódik.

A WorldVentures illegális piramis- vagy pilótajáték?

Nem. A csatlakozók akkor is jól járnak, ha egyetlen új embert sem ajánlanak. Mások csatlakoztatásától függetlenül is megéri a hálózat tagjának lenni. Akkor is érdemes használni és másoknak ajánlani a terméket, ha eltekintünk az üzlettől. A termék egy klubtagság, amely korlátlan számú, nagyon kedvezményes luxusnyaralást biztosít a világ szinte minden szép helyére az egész családodnak és a barátaidnak. Struktúrafelépítésünk kinézetében hasonló minden szervezethez (a honvédségtől az iskolákon át a több személyt foglalkoztató összes munkahelyig), azaz piramis formájú, ezért néhányan esetleg összetéveszthetik ezt a legális hálózati értékesítést egy illegális törvénytelen üzlettel.

Miért választotta Seacret DreamTrips a network marketinget?

Költséghatékonyság és az utazóközönség megváltozott szokásai miatt. Egyre kevesebben járnak utazási irodákba. Az emberek inkább interneten foglalnak utazásokat, megnézve  a szállodákról közzétett képeket és véleményeket. A ma legaktívabb többség egyre kevesebbmlm_software időt tölt a televízió előtt és egyre többet a számítógép előtt. A DreamTrips időben felismerte ezt a trendet és a leghatékonyabb módszert választotta a DreamTrips termékekhez.

Ha további kérdésed van, kérlek nézz körül a többi GY.I.K. oldalunkon és ha ott sem kapsz választ, akkor lépj kapcsolatba velünk jobbra lent vagy a Kontakt oldalunkon keresztül, hogy mielőbb válaszolhassunk!