Okos tipp!

„Csináld okosan, mert hülyéből már van elég!”

  • Miért nem épül elég gyorsan a hálózatod?
  • Miért jut zsákutcába 10-ből 9 hálózatépítő?
  • Mi az 5 nagy buktató?
  • Hogyan ismerd fel időben és hogyan kerüld ki őket?
  • Hogyan szúrd ki a hülyítésbe csomagolt piramiscsalásokat?
  • Hogyan előzd be a magyar MLM-esek 99%-át?

„Én is elkövettem minden létező hibát, beleestem minden gödörbe. Némelyikbe többször is. Bénáztam, lyukra futottam. orra estem. De tanultam a hibáimból és a totál pénztelenségből 15 év alatt passzív jövedelemből élő gazdag nyugdíjas lettem. Nem akartam szegény öregemberként nézni mások jó életét. Te se akard!”

Egyszerű, neked is működő tippek. 0% mese, 100% gyakorlati valóság, napi szinten alkalmazva, bizonyított eredményekkel!

FIGYELEM! Ezt a tudást sehol, egyetlen más tréningen sem tudod megszerezni! A könyv elolvasásával azonnal többet fogsz érteni az MLM-ről, mint a szponzorod. Csak akkor tud veled lépést tartani, ha ő is elolvassa!

Tanulj  mások hibáiból, ne a saját károdon. 30 év sikeres MLM tapasztalat a magyar valóságon edződve. Ebből a könyvből mindent megtudhatsz! Tömény tanul(t)ság, amiért évtizedekig küzdenél. 30 évet adsz az életedből vagy most azonnal megszerzed csupán 2990Ft-ért?

2990 Ft + 990 Ft postaköltség, vagy személyes átvétel Budapesten, Kecskeméten, Pécsett.

Írd be az adataidat az alábbi mezőkbe, utald el az online banking szolgáltatásodon vagy a PayPalon keresztül a pénzt és pár napon belül a postás kezedbe adja a könyvet!

Bionet World KFT (cégjegyzékszám:01-09-699138, adószám: 12499043-2-42)
Számlaszám: 10700103-25136801-51100005

Fizetési mód: banki utalás
[contact-form-7 id=”1742″ title=”1 kapcsolati űrlap”]
Adatkezelési tájékoztató

A könyvhöz írt ajánlások:

„Hiánypótló könyvet tartasz a kezedben. Ebből a könyvből valóban megtanulhatod az MLM csínját-bínját. Gábor, a mai kornak megfelelő egyszerű rávezetéses technikával építi fel az olvasó számára a legfontosabb összefüggéseket. Nem kertel, nem bízza a véletlenre, hogy megértsd. Sorra veszi a tipikus buktatókat és azt is, hogyan kerüld el azokat. Olvasmányos stílusa magával ragadó. Már-már várjuk a gondolatok végén a csattanókat. Rengeteg pénzt megspórol neked, ha megfogadod a tanácsait.”

Varga István László
Hálózatos marketing szakember, jövőkutató

„Az évek során számos alkalommal hallottam Gábort előadni, és mindig tetszettek egyszerű, lényeglátó szavai.
Nem a szépen hangzó elméletekről beszél, hanem azt tanítja, amit napi szinten ő maga is gyakorlatban tesz. Saját tapasztalataiból összeállított tréningjeivel emberek ezreinek könnyíti meg a felemelkedést, a bennük rejlő értékek kibontakozását.
Ez a könyv egyedülálló, mert tiszta vizet önt a pohárba. Eligazít, hogy a rengeteg tisztességes MLM és az álcázott szélhámosságok között megtaláld végre a helyedet. A könyv ismeretei segítenek, hogy szakadék helyett szabadságba vezessen az utad.
Gábor sok évtizedes tudásgyűjtésének itt közreadott eszenciájával igen erőteljes eszközt kap a kezébe mindenki, aki a saját életének irányítója akar lenni. A jövő következő nagy üzleti hulláma már feléd tart, és ez a könyv felkészít a sikerre.”

Dave Ulloa
International Marketing Director
The „Blue Collar Millionaire”
Lovaggá ütött nemzetközi tréner

„Jószerencsém úgy hozta, hogy Gáborral együtt dolgozhattam végig az elmúlt 8 évet. Sikert hozó számos képessége közül kiemelhetem, hogy tudja, mit mikor tegyen, és hogy az élet igazolja kiváló meglátásait. Nem csörtet át „gyors pénz” ígérgetésével a network marketing világon, hanem valódi üzletember.
Akit a „gyors pénz” vonz ide, az nem szokott sokáig maradni. Mert a „gyors pénz” hajszolása tönkreteszi a hitelességet, ami a legnagyobb értékünk a mai világban. A közösségi médiának köszönhetően egyre kisebb ez a világ. Kapcsolataink és hitelességünk gazdaggá tehet minket és másokat egyaránt. De egy rossz választás mindent tönkre is tehet, ami után egy elégedetlen, kisszerű élet marad csak.
Válaszd a helyes utat, és kövesd Gábor iránymutatását! Használd a könyvben leírt módszereket és adj időt magadnak, hogy álmaid életformáját megvalósíthassátok. A sikerhez nem a lottót kell megnyerni, nem a szerencsén múlik. A sikert az az ember teremti meg, akivé fejlődsz. És attól fejlődsz, ha minden nap, újra és újra alkalmazod az ebben a könyvben leírt egyszerű dolgokat. Ne csak olvasd ezt a könyvet… Alkalmazd ezt a könyvet! És váltsd valóra az álmaidat!”

Martin Ruof
International Marketing Director
A Millió dolláros gyűrű viselője

“Ma Magyarországon 80-100.000 gyermek születik és majdnem ugyanennyi érettségizik évente. Mivel sokuknak fogalma sincs mit szeretne, ezért nagy számban kötnek ki MLM üzletek valamelyikében. De melyikben? Ez a könyv tökéletes és korrekt útmutató a választáshoz! Már az olvasás közben végig azon gondolkodtam, kinek adjam oda!”

Mészáros Zoltán
Amway Gyöngy független vállalkozó
Worldventures Igazgató

„Kedves Gábor!
Köszönöm, hogy egy objektív és két lábbal a földön álló, de legalább ennyire motiváló könyvet olvashattam el jóvoltodból, ami ráadásul kellően humoros és olvasmányos! Jó lett volna előbb… De mindennek megvan a maga ideje és a kudarcokból, rossz döntésekből is tanultam, úgy hiszem. (A könyvet a magam részéről szinte kötelezően elolvastatnám azokkal, akik be kívánnak lépni bármilyen MLM üzletbe.)
Úgy hiszem ideális időben ért engem a lehetőség és most kellett megragadnom. Örülök, hogy egy nagyszerű – és bővülő – csapatban, a cégben lévő lehetőségekkel élve, szorgalommal és a kitartó munkát megáldó Isten erejével és áldásával az előttem lévő célokat el fogom érni és ebben másokat is segíteni fogok.
Nade nem elég elstartolni, a maratont végig kell futni! Remélem a célban találkozunk!
Áldással:”

Dr Hajdú János, Pécs

Kedves Gábor!

A napokban végeztem a könyveddel, és biztosan rengeteg embertől kapsz nap mint nap ilyen üzenetet, de óriási hatással volt rám, és hatalmas löketet adott az üzletépítéshez. Remélem lesz folytatása, mert ezt is alig bírtam letenni. Köszönöm! 🙂
Üdvözlettel,

Szaniszló Edit