MLM és párkapcsolat

Ha ma Európában házasságot kötsz, 40-50% esélyed van a válásra. Persze most azt hiszed, te kivétel vagy… Veled ez nem történhet meg. TE biztosan nem fogsz elválni…

De senki nem úgy köt házasságot, hogy majd úgyis el fogunk válni később. MINDENKI meg van róla győződve, hogy velünk ez biztos nem történhet meg. Tehát ne azon agyaljunk, hogy vajon megtörténhet-e velünk, hanem hogy MIÉRT történik meg ilyen gyakran.

Hiszem, hogy a válások leggyakoribb oka a nem megfelelő munkahely. Hiszen ha másnak dolgozol, gyakorlatilag KÉNYSZERÍTVE vagy a rossz párkapcsolatra.

Gondoljunk csak bele!
Ahelyett, hogy a pároddal és a gyerekeiddel együtt töltenétek heti 40-50 órát, mit is teszel? Hetente bő 40 órát töltesz a főnököddel! Hetente bő 40 órát töltesz olyan kollégákkal, akik jelentős részét ki nem állhatod!

Mire hazaérsz, rohadtul fáradt vagy. Kifacsartak, mint egy citromot. Minden energiádat leszívták. Hazavonszolod magad dögfáradtan… Elfogyott a türelmed.

A párod is dolgozik valahol, ugye? Na, mi fog ebből kijönni? Jó esélyel ő is fáradtan és kedvetlenül érkezik haza.
Zárjunk össze két túlhajszolt embert + néhány gyereket = keményedik az élet.
Mire észbe kaptok, a pároddal már ki nem állhatjátok egymást.

Csoda, hogy ilyen sok a válás?
Akkor mi a hosszan tartó, boldog párkapcsolat titka eszerint? KELL valami, amiből normálisan megéltek + JUT elég idő egymásra.

Azaz olyan pénzkeresetre van szükségetek, ahol te osztod be a munkaidőt, te vagy a saját főnököd, és annyi pénzt tudsz keresni, amennyit csak akarsz. Ha nem magatokért, akkor legalább a gyerekeitekért tedd meg! A szülők válásánál nincs rombolóbb a gyerekek életében.

De merre indulj, mit válassz? Ebben segít az „MLM okosan”című könyv.
Ajánld barátaidnak is, ha segíteni akarsz nekik. Jó olvasást!


Comments

Egy hozzászólás a(z) “MLM és párkapcsolat” bejegyzéshez

  1. Korsos Betti avatar
    Korsos Betti

    A valósággal szembe nézni nehéz dolog. Ahogy írtad Gábor, mindenki magát kivételnek gondolja.
    A könyvben leírtak is a teljes valóságot tükrözik. Tökéletes tankönyv!