A munkahely ára

Ha munkahelyen dolgozol, SOHA nem fizetnek neked annyit, amennyit érsz. PONT annyit fizetnek neked, amennyinél már többe kerülne lecserélni téged.
Ez van!
Gondolkozz el ezen…

Elég a fizetésed arra, hogy lépést tartson az inflációval és az emelkedő megélhetési kiadásokkal? Jó eséllyel tippelek arra, hogy nem.

Megéri ragaszkodni a munkahelyhez? Megéri hallgatni a főnök dorgálásait, nézni a nyalizók érdemtelen előrelépését, nyelni, tűrni, megalkudni? Megéri az életedből 50 évén át hetente 50 órát arra fordítani, hogy valaki más meggazdagodjon?
„Attól függ…” – mondhatod erre.
Ha szereted az állásodat. Ha tök jó fej a főnök. Ha teljesen kiteljesedhetsz abban, amit csinálsz.
Akkor nagyszerű! Maradj ott!
De ha te is olyan vagy, mint a legtöbb ember, akkor nem ez van. A legtöbb esetben egyszerűen nem ér meg az életedből ennyi időt a munkahely.

Ha változtatni akarsz, mit kell tenned?

Dolgozz saját magadnak! Ez világos, de ehhez jelentős tőkére és még több hozzáértésre van szükség. Ami legtöbbször nem áll rendelkezésre. Ráadásul hatalmas a rizikó…
Egy MLM-üzlethez nem szükséges jelentős tőke és megkapod hozzá a legjobb szakmai tanítókat is. Nem tudsz benne veszíteni, de tudsz belőle rengeteget tanulni. Jobbá, értékesebbé tudsz válni.
Keress valakit, aki elérte mindazt, amire vágysz. Keress egy mentort. Tanulj tőle. Utánozd őt és érd el azt, amit ő. Sőt, túl is szárnyalhatod…


Comments

Egy hozzászólás a(z) “A munkahely ára” bejegyzéshez

  1. Sándor avatar
    Sándor

    Teljesen igaz. A munkahelyen a fõnöknek dolgozunk. A Network Marketingba magunknak.