Miért nem lesz milliomos a legtöbb emberből?

2 egyszerű oka van. Ez most nem azoknak szól, akik soha nem is hitték, hogy nekik ez reális opció lenne…
Azoknak szól, akik ambiciózus, vállalkozó szellemű, tenni akaró emberek. Hiába az erős vágy, a többség mégis elbukik. Ez azért szomorú, mert szilárd meggyőződésem, hogy sokkal több embernek sikerülhetne. De 30 év tapasztalata ezt mutatja, ami van…
A kudarcnak rengeteg oka lehet, az etikátlan munkavégzéstől a kispályás szemléletig. Számos olyan vállalkozás van, amiről már a legelején tudható, hogy SOHA nem leszel belőle gazdag. De most fókuszáljunk erre a 2 okra:

1. Nincs érdemi terv

Azaz, sokan hajlandóak akár egész életükben keményen dolgozni, beleteszik az erőfeszítést, de semmi elgondolás arról, hogyan is vezet ez majd a milliókhoz. Ha nincs térképed és megtervezett útvonalad, akkor hiába fáradsz el a sok gyaloglásban, valószínűtlen, hogy eléred a célodat. 25 évesen döntöttem el, hogy mit fogok tenni, mert milliomos akarok lenni (nem forintban). Tartottam magam az útitervhez és 41 évesen nyugdíjazhattam magam.

2. Elkötelezettség hiánya

Ha jó úton haladsz, akkor az egyetlen ok, amiért nem éred el a célod, az elkötelezettség hiánya. Lesznek kihívások útközben, ez nem kérdés. Olyan sok kihívás lesz, hogy a legtöbben egyszerűen feladják, mert nincsenek eléggé elköteleződve, hogy végig is menjenek a kitűzött úton a célig.

Jegyezd meg:

Lesznek olyan idők, amikor nem látszik a fény az alagút végén. Ha elérsz erre a pontra, akkor is pont úgy tedd a dolgod, mintha már vakítana a fény a kijáratnál!
Meg tudod csinálni!