Tipikusan magyar GY.I.K.

Gyakran Ismétlődő Kérdések, amiket jellemzően csak magyarok tesznek fel:

Mit veszíthetek?klikk_ide_es_beszeljunk_a_penzrol

Semmit. A klubtagság hasonlóan működik, mint az internet előfizetésed. A tagdíjért cserébe korlátlanul használhatod. A program részletes leírása, a Seacret és a DreamTrips teljes működési szabályzata a „Letöltések” aloldalunkon elolvasható.

Hol a csapda, a trükk, az apró-betűs rész, az átverés?

getNincs. A részletes működési szabályzatot elolvashatod a Letöltések aloldalunkon. Az interneten ellenőrizhető a Seacret és a DreamTrips, ott vannak a linkek az elnyert szakmai díjakról. A YouTube-on rengeteg videót találsz elégedett utazóktól. Összehasonlíthatod a hotelek és a repülőjegyek árait, stb. Körülnézhetsz Élménytár menünkben is vagy a Facebook oldalunkon. Felelősséget vállalunk mindenért, nézzétek meg a videóban:


Fizetnem kell majd egy életen át a havi díjakat, ha becsatlakozok?

Bármikor megszüntethető a tagság egy magyar nyelvű felmondó e-mail küldésével az support@worldventures.com címre. De inkább nyaralj többet! A nyaralásra szánt pénzt eddig is gyűjtögetted valahol. Gyűjtsd itt, mert a pénzed itt sokkal többet ér! earth-piggy-bankA tagdíj a Reward (Jutalom) program keretében felhasználható nyaralásra! Ha van összesen 4 általad ajánlott klubtag, akkor ingyen használhatod a klubtagság összes előnyét! Ez a lehetőség rájuk is ugyanígy érvényes.

Felhívhatok egy szállodát, hogy valóban igaz-e, amit itt ígérnek?

roviaMagyarországon már 500+ hotelt és rengeteg éttermet, vendéglátó helyet is kínálunk. Rendszeresen vannak belföldi DreamTripek. Semmi akadálya, hogy érdeklődj náluk, csak az utazásokat szervező Roviáról érdeklődj, mert ők nyilván azzal vannak kapcsolatban.

Hol éri meg ez a hoteleknek és a légitársaságoknak?

Ezért:


A kedvezményes utazás tetszik, de muszáj hálózatot is építenem?

Nem. A tagságunk több mint fele az utazási kedvezményekért csatlakozik. Nem építenek hálózatot és így nem szereznek jövedelmet itt. Mindenkinek megéri csatlakozni. Ha ajánlasz összesen 4 új klubtagot, többé nem fizetsz havi díjat!

A hálózatépítésnek nincs túl jó híre. Miért így értékesítik?
A média nem szereti a network marketinget (más néven MLM), mert az ő ügyfeleik a hirdetők. A hálózatépítő cégek nem hirdetnek, ezért a média sosem áll az oldalukra a náluk hirdető hagyományos kereskedelmi formákkal szemben. Ehelyett boldogan ír a problémákról. Így csak a problémás cégek kerülnek rivaldafénybe. A jól működésnek nincs hírértéke.
A hálózaépítés bizonyos szempontból olyan, mint a nyelvtanulás. Bárki bármikor, bármilyen háttérrel és előképzettséggel elkezdheti. A tanulók nagyobb része azonban különböző okok miatt feladja, és nem tanul meg idegen nyelven. Vesztesek, mert beletettek pénzt, időt és energiát, de senki sem panaszkodik, hogy mekkorát bukott, vagy hogy az idegennyelv az átverés. A nyelvtanulás és a hálózatépítés fejben dől el! Ebből a videóból 5 perc alatt megérted és nem lesz ezzel soha többé gondod!

Keresek 4 embert és majd utána belépek. Okos terv, ugye?

fontos-a-sorrendNem. Hasonlít az „előbb lehúzom a wc-t, felhúzom a nadrágom, leülök, majd elvégzem a nagydolgom.” tervre. Mitől csatlakoznának a barátaid, ha te magad nem hiszel ebben annyira, hogy belépj? Ha bármit kérdeznek tőled, még válaszolni sem tudnál. De az 1. kérdésük ez lesz:
„Te mióta vagy benne?”
„Én még nem vagyok benne, először keresek 4 embert magamnak.”
„Aha. Értem. Akkor én is…”

Lehet még ennél is rosszabb. Mi van, ha a jelölted azonnal csatlakozni akar, meglátva a lehetőséget? Lemaradsz róla.

Megvárhatom, míg az ismerőseim kipróbálják?

candidates-competitionPersze. De amíg itt töprengesz, addig mindenki más, aki ezalatt csatlakozik, pénzt kap majd utánad, te viszont nem kapsz pénzt utánuk. Minél tovább vársz, annál több ember előz meg! Márpedig hozzánk sokan csatlakoznak! Ne panaszkodj később, hogy miért nem szóltunk időben!

Nincs bankkártyám. Hogyan csatlakozhatok ebben az esetben?

Szerezz egyet! Igényelj a bankodnál (akár virtuális) Visa vagy MasterCard kártyát. Ez kb. 2 hét átfutás. Addig kérd el valaki másét.

Biztonságos a kártyás fizetés az interneten?

credit-card-securityAmennyire csak lehet. 100%-os biztonság sehol nem garantálható, de ez elég közel áll hozzá! Sokkal jobb helyzetben vagy, mintha készpénzt használnál. Mindenki hagyott már el pénzt életében. De a nemzetközi kártyakibocsájtó rendszerek (pl. Visa, MasterCard, American Express) garanciát vállalnak az internetes tranzakciókra. Folyamatosan invesztálnak dollármilliókat a biztonsági fejlesztésekre, hogy a fizetések zökkenőmentesen működjenek.
Mindez azonban nem jelenti azt, hogy ne próbálkozhatnának gonosz emberek adatokat és pénzt lopni az interneten. Ha esetleg sikerrel járnának, jó hír, hogy a bankod teljesen megtéríti a károdat, ha a kártyádat szabályszerűen használod és nem hagytad el. Szükség esetén erről részletes tájékoztatást és segítséget is adunk.

Adózni kell-e az itt szerzett jövedelem után?

man-with-percent-sign-02Igen. Az USA-val Magyarország külön szerződést kötött a kettős adóztatás elkerülése érdekében, ezért a témáról részletes tájékoztatót és hasznos javaslatokat a hálózat regisztrált tagjai számára szervezett külön oktatás keretében biztosítunk.

Szükség van angol nyelv ismeretekre?

Mivel a Seacret nemrég indult el nálunk, ezért ennek minden előnyét és hátrányát érzékelheted. Előny a hatalmas szabad piac – az elején nagyobb a lehetőség. Hátrány a kezdeti gyermekbetegség, pl. a magyar nyelvű anyagok részleges hiánya, bár a fordítások folyamatosan készülnek és használhatod a Google fordítóját is. Angol nyelvtudás nélkül is érdemes csatlakozni, de az angol min. alapszintű ismerete előnyt jelent a külföldi nyaralásoknál. Az anyagok teljes fordítása folyamatban van, de tudomásul kell vennünk, hogy a magyar nem világnyelv. Beelőznek minket a népesebb nyelvek. Persze kivárhatod, amire elkészül mindenhez a tökéletes magyar fordítás. Csak éppen addigra hányan előztek meg a csatlakozásban és a hálózatépítésben?

Miért érdemes network marketing üzletbe kezdeni?

Itt a világ egyik legnagyobb szakértőjének magyarázata a videón:

Láthattad, hogy miért érdemes ezen az úton elindulnod. Támogató csapatunk feladata nem akkor ér véget, ha te csatlakozol. Akkor kezdődik! A mi dolgunk az, hogy megtanítsunk arra a gondolkodásra és azokra a gyakorlati lépésekre, amik átvezetnek a gazdagok oldalára.

A többi rajtad múlik…