Okos tipp!

“Csináld okosan, mert hülyéből már van elég!”

Tartozom az MLM-nek mindazért, amit életemben elértem. Ezért írtam egy könyvet azoknak, akik szeretik, és azoknak, akik még nem értik.

Hogyan különböztesd meg a jó MLM-et a piramiscsalásoktól? Hogyan előzd be a magyar MLM-esek 99%-át? Ebből a könyvből mindent megtudhatsz!

172 oldal körömlerágós izgalom, hihetetlen fordulatok, férfias küzdelmek, intrikák, romantika, vér, szex, gyilkosságok, nyomozás, humor, ismeretterjesztés.
Tömény tanul(t)ság, amiért évtizedekig küzdenél. Vajon mi lesz a vége? (Na jó, ezek nagy része nincs benne, de azért jó a könyv).

A könyvhöz írt ajánlások:

“Hiánypótló könyvet tartasz a kezedben. Ebből a könyvből valóban megtanulhatod az MLM csínját-bínját. Gábor, a mai kornak megfelelő egyszerű rávezetéses technikával építi fel az olvasó számára a legfontosabb összefüggéseket. Nem kertel, nem bízza a véletlenre, hogy megértsd. Sorra veszi a tipikus buktatókat és azt is, hogyan kerüld el azokat. Olvasmányos stílusa magával ragadó. Már-már várjuk a gondolatok végén a csattanókat. Rengeteg pénzt megspórol neked, ha megfogadod a tanácsait.”

Varga István László
Hálózatos marketing szakember, jövőkutató

“Az évek során számos alkalommal hallottam Gábort előadni, és mindig tetszettek egyszerű, lényeglátó szavai.
Nem a szépen hangzó elméletekről beszél, hanem azt tanítja, amit napi szinten ő maga is gyakorlatban tesz. Saját tapasztalataiból összeállított tréningjeivel emberek ezreinek könnyíti meg a felemelkedést, a bennük rejlő értékek kibontakozását.
Ez a könyv egyedülálló, mert tiszta vizet önt a pohárba. Eligazít, hogy a rengeteg tisztességes MLM és az álcázott szélhámosságok között megtaláld végre a helyedet. A könyv ismeretei segítenek, hogy szakadék helyett szabadságba vezessen az utad.
Gábor sok évtizedes tudásgyűjtésének itt közreadott eszenciájával igen erőteljes eszközt kap a kezébe mindenki, aki a saját életének irányítója akar lenni. A jövő következő nagy üzleti hulláma már feléd tart, és ez a könyv felkészít a sikerre.”

Dave Ulloa
International Marketing Director
The “Blue Collar Millionaire”
Lovaggá ütött nemzetközi tréner

“Jószerencsém úgy hozta, hogy Gáborral együtt dolgozhattam végig az elmúlt 8 évet. Sikert hozó számos képessége közül kiemelhetem, hogy tudja, mit mikor tegyen, és hogy az élet igazolja kiváló meglátásait. Nem csörtet át “gyors pénz” ígérgetésével a network marketing világon, hanem valódi üzletember.
Akit a “gyors pénz” vonz ide, az nem szokott sokáig maradni. Mert a “gyors pénz” hajszolása tönkreteszi a hitelességet, ami a legnagyobb értékünk a mai világban. A közösségi médiának köszönhetően egyre kisebb ez a világ. Kapcsolataink és hitelességünk gazdaggá tehet minket és másokat egyaránt. De egy rossz választás mindent tönkre is tehet, ami után egy elégedetlen, kisszerű élet marad csak.
Válaszd a helyes utat, és kövesd Gábor iránymutatását! Használd a könyvben leírt módszereket és adj időt magadnak, hogy álmaid életformáját megvalósíthassátok. A sikerhez nem a lottót kell megnyerni, nem a szerencsén múlik. A sikert az az ember teremti meg, akivé fejlődsz. És attól fejlődsz, ha minden nap, újra és újra alkalmazod az ebben a könyvben leírt egyszerű dolgokat. Ne csak olvasd ezt a könyvet… Alkalmazd ezt a könyvet! És váltsd valóra az álmaidat!”

Martin Ruof
International Marketing Director
A Millió dolláros gyűrű viselője

“Ma Magyarországon 80-100.000 gyermek születik és majdnem ugyanennyi érettségizik évente. Mivel sokuknak fogalma sincs mit szeretne, ezért nagy számban kötnek ki MLM üzletek valamelyikében. De melyikben? Ez a könyv tökéletes és korrekt útmutató a választáshoz! Már az olvasás közben végig azon gondolkodtam, kinek adjam oda!”

Mészáros Zoltán
Amway Gyöngy független vállalkozó
Worldventures Igazgató

Talán te is tudnád használni valamire?

2990 Ft + 990 Ft postakötség, vagy személyes átvétel Budapesten, Békéscsabán, Kecskeméten, Pécsett, Sopronban

Rendeld meg most, hamarosan kézbe is veheted.

Bionet World KFT
Számlaszám: 10700103-25136801-51100005
Fizetési mód: banki utalás vagy PayPal: