Kategóriák
Utazási webiroda

A megújult dreamtrips.com oldal bemutatása

Itt az idő átnézni az új funkciókat és információkat az újratervezett DreamTrips.com weboldalon! Itt egy gyors áttekintés:dreamtripsoldal

Kezdőoldal fejlesztések

Mostantól könnyebb lefoglalni egy adott DreamTripet vagy egyéni utat a DreamTrips.com oldalon elöl és középen. Nézd meg a kiemelt DreamTrip-eket, keresd meg a beküldött képeidet a “Nézd meg, hol voltak a klubtagok” részben más DreamTrip társaid által beküldött képekkel együtt. A “Napi ajánlatok” részben megismerheted a nem utazási ajánlatokat a klubtagok számára az exkluzív ajánlatokkal együtt.

DreamTrips keresési funkciók

Amint beléptél az oldal tetején, megtalálod az összes keresési lehetőséget a “Browse Experiences” fülön. Ezek a szűrők segítenek megtalálni azt a DreamTrips utat, ami megfelel a feltételeidnek. A fontos információk megjelennek azonnal. Ezek a praktikus “Apply Up To” ikonok megmutatják mennyi DreamTrips pontot lehet felhasználni, egy színes sáv mutatja az út típusát, ikonok jelzik a kiemelt lehetőségeket. Az út dátuma, éjszakák száma és az ár azonnal látható. Ha az egy Platinum DreamTrip vagy vannak Platinum tartalmak, akkor azok is látszanak. A Platinum tagoknak, amikor belépnek, a +20% DreamTrips pont automatikusan számolódik és megjelenik az “Apply Up To” ikonban. A legolcsóbb repülőjegyre is rá lehet keresni azonnal a kiemelt utazási szolgáltatónktól.

Utazási és nem-utazási előnyök

Nem vagy biztos benne, milyen előnyöket jelent a klubtagságod? Csak menj a “Browse Experience” mellett jobbra a “Perks” fülre. A “Perks” tartalmazza az összes utazási és nem utazási előnyöket, ami a klubtagsággal jár, segítő ötletekkel és hogy hogyan használd őket. Minden egy helyen! A harmadik fülön a felső menüben, a “Daily Deals” alatt találod a hozzáféréseket a nem-utazási előnyökhöz. oldal tartalmazza az összes utazási és nem utazási előnyöket, ami a klubtagsággal jár, segítő ötletekkel és hogy hogyan használd őket. Minden egy helyen!

Klubtag fiók oldal

Miután beléptél, kattints a nevedre a felső sorban, és rákerülsz az új klubtag fiók összefoglalóra, ahol láthatod a DreamTrips pontokat, Rovia Bucks-okat és sok mást. A “My Activity” fülön információk vannak minden foglalásodról. Van egy “My Information” fül, ahol ott vannak a kapcsolati adatok és fizetési információk, jelszavak és beállítások. És szerkesztheted az összes információt amikor csak szükséges frissíteni, a kártya adatokkal együtt a havi díjak fizetésére is.

Az újratervezett DreamTrips.com oldal határozottan nagyszerű erőforrás sok tekintetben. Keresd fel mielőbb a DreamTrips.com oldaladat, hogy kihasználhasd minden előnyeit.